Mi a tradicionális Reiki?

A tradicionális reiki eredeti formájában a Jikiden Reiki irányzatban maradt fent, míg a nyugati tradicionális vonalon az Usui Shiki Reiki Ryoho, vagyis az Usui féle természetes reiki gyógymód néven terjedt el.

"A Reiki is csak egy út a sok közül, amely elvezet minket a belső megismeréshez, az egység, a feltétel nélküli szeretet és végső soron az Isteni önvalónk felé." Camino, 2016

 

A Reiki egy mindenki által megtanulható, egyszerûsége ellenére rendkívül hatékony energiaközvetítõ eljárás. Életet és fejlõdést támogató energia, amely az emberre a test-lélek-szellem teljességében hat az egyensúly elérése érdekében.

Nyugati Usui Shiki Reiki Ryoho

A Reiki Japánból Takata sensei révén Nyugatra, előszőr Haiwai szigetére, majd Amerikába irányult. Takata sensei 22 reiki mestert avatott fel, akik számos reiki irányzatot kezdtek tanítani, hozzáadva a renszerhez a saját tapasztalataikat.

A reiki élő tanítási láncom:

Kövesi Péter – Eördögh Kristóf – Marquerite Maier – Phyllis Furumoto – Hawayo Takata – Dr. Chujiro Hayashi – Dr. Mikao Usui.

Jikiden Reiki

Jikiden Reiki jelentése: ahogy azt Hayashi sensei tanította, eredeti tradicionális reiki, mentes a nyugati behatásoktól. Az alapító, 

Chiyoko Yamaguchi és családja közvetlenül Dr. Hayashitól tanulták reikit az 1930-as években.

Video Tutorials 
 
Reiki és a harmónia kapcsolata
Miért is van szüksége minden embernek a reikire? Mi az aminek nem vagyunk tudatában? Miért csak akkor fordul valaki a reikihez, ha valamilyen szervi baja már kialakult?
Saját élmény a Reiki megtapasztalása

 

Sorsfordulópont az életemben, amikor megtapasztalmat a reiki hatását.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now