Egész eddigi életem során gyűjtöttem a tapasztalatokat és éltem úgy az életemet, ahogy az adta. Amikor problémával találtam magam szemben, vagy megoldottam egyedül, esetleg mások segítségével, vagy mélyen beraktároztam magamba.

Egyszer az élet benyújtotta a számlát és olyan próba elé állított, ami az addig elnyomott problémákat is a felszínre hozta.

Ekkor elkezdtem megoldásokat keresni, melyek segíthetnek. Egyre többet dolgoztam magamon, kezdtem magam jobban megismerni. Utam elvezetett az önismereti csoportok irányába, kiváló szaktudású transzperszonális terapeutákkal hozott össze a sors, akiktől rengeteget tanultam, és továbblendítetek saját magam megismerésében. Megismertem különféle módszereket, irányzatokat és néhányat meg is tanultam közülük. Különösen közel kerültem a transzperszonális szemlélethez, aminek szó szerinti jelentése: „túl a személyes (mindennapi) oldalunkon”.

 

A transzperszonális szemléletű életfilozófia vagy szakmai munka keresi és realizálja a magasabb rendű humán értékeket a mindennapok valóságában. Kulcsfogalma a tudatosság és a növekedés, mind a fizikai, mind a kapcsolatok, érzelmek területén, mind pedig a spirituális élményekben. Néha ez csak annyit igényel, hogy a korábbi megérzéseinket szavakba önthetjük, és életünk tudatos részévé tehetjük. Más esetekben viszont ezek a tapasztalatok elsöprik korábbi életfelfogásunkat.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now