Dr. Homoki-Farkas Péter vagyok, 22 éves tapasztalatom van multinacionális környezetben a termelés vezetésben kezdve a team leadertől a senior production manager pozícióig, projekt management, SAP, változás management, Lean vállalati rendszer, Szervezet fejlesztés, Folyamat kiíválóság területén.

A munkahelyi gyakorlatom során mindig az out of box thinkinget használtam, hogyan lehet más nézőpontból megvizsgálni az adott kihívást, kreatívan megtalálni azt a stratégiát, amelynek segítségével a problémát, egy új dolognak a bevezetését, vagy vezetői hozzáállást, magatartást lehet változtatni, úgy hogy a dolgozó saját maga ismerje fel a megoldáshoz vezető lépéseket.

Nagy lehetőséget és egyben kihívást jelentett számonra, hogy Amerikában, Kínában és Angliában, Franciaországban, Dániában, Lengyelországban, Németországban, Csehországban, Afrikában, Közel Keleten (EMEA) megismertem a kultúrális különbségeket, amelyek ismerete nélkülözhetetlen a munkavállalók bevonásában.

A szervezetfejlesztés (OD) számomra egy holisztikus és szisztematikus megközelítést jelent, amivel a lehetőségekhez képest a leghatékonyabb szervezetet építünk fel. Az egyéniségek kreálják a különbségeket. A magatartásváltoztatás a kulcsa a szervezetfejlesztésnek, lean implementációnak és a lean leadership kialakításának.

Hogyan lehet ezt elérni? – Coachinggal!

Nagyon sok definíció, alkalmazás létezik, az általam alkalmazott coaching definíció, amely alapján dolgozom a kliensekkel a következő:

„A coaching folyamata gyakorlatilag egy olyan nézőpontváltást  tesz lehetővé, aminek segítségével elérjük  a saját célunkat a saját megoldásunkkal, felszabadítva és tudatosítva az erőforrásainkat, a test-értelem-viselkedés harmóniáját, mindeközben megtanulunk bízni magunkban és az értékeinkben.”

 

Video Tutorials 
Bemutakozás
Miért is van szüksége minden embernek a reikire? Mi az aminek nem vagyunk tudatában? Miért csak akkor fordul valaki a reikihez, ha valamilyen szervi baja már kialakult?
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now